След разнообразните колажи с Венцислав Мутафчийски, следва и прическа с

...
След разнообразните колажи с Венцислав Мутафчийски, следва и прическа с
Коментари Харесай

Мъж си направи прическа с лика на Мутафчийски

След разнообразните колажи с Венцислав Мутафчийски, следва и прическа с неговия лик. Известният коафьор Асен Налбантов изобрази генерала върху главата на един от клиентите си.

Ето какво споделя той:



" Здравейте! Аз съм Асен Налбантов. Уважаеми уптравляващи, ето какво направих! Няма по какъв начин! Сутрин ставаме, вечер лягаме с него! Всички фризьори сме съпричастни с това, което се случва в страната. По статистика салоните в България са над 50 000. Много от нашите колеги  затворихме салоните.

Това е нашият приход, това е нашият самун! Моля ви, не ни забравяйте, не забравяйте хората, които вършат света по-красив! ", прикани фризьорът Асен, а апелът му доближи до стотици хиляди и се трансформира в цялостен шлагер в мрежата.

Имаше малко смешка против нас, фризьорите, спрете с фризьорските салони. Това ме подтикна и аз да вкарам лек комизъм. Закачката е позитивна, несъмнено, никой не наскърбяваме ", съобщи той.

" Дойдох и ми сподели: " Искаш ли да направим Мутафчийски? " И аз се съгласих! Правили сме на моята глава всевъзможни рисунки и стана забавно! ", споделя Калоян.
     Вижте тази обява в Instagram.         
ГЕНЕРАЛА #ОСТАНИВКЪЩИ BARBER SHOP NALBY
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР