След разговор с председателя на ГЕРБ Бойко Борисов Цветан Цветанов

...
След разговор с председателя на ГЕРБ Бойко Борисов Цветан Цветанов
Коментари Харесай

Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове в...

След диалог с ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов Цветан Цветанов подаде оставка от всички управителни постове в ГЕРБ. Оставката е подадена и призната от Борисов, който благодари на Цветанов за свършената работа през годините.
В профила си в обществената мрежа „ Facebook “ Цветан Цветанов изрече признателност за 13-е години взаимна работа в ГЕРБ. „ Изградихме един работещ и работещ политически модел, който постоянно се е водил единствено от публичните ползи на всяко едно обитаемо място, на всяка община, на всеки район, на България и нашите съграждани.

Доказахме го с нашата мощна евролиста, с чиято победа допринесохме за мощна и обединена Европа “, посочи той. „ След диалог с водача на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов реших, че по-правилното е да подам оставка. Обмислях това решение задоволително дълго, само че го върша през днешния ден, тъй като за мен ГЕРБ е на всички членове и симпатизанти. За мен беше значимо да запазя самообладание и безмълвие по време на акцията, тъй като изборната победа беше общата ни морална задоволеност от взаимната ни работа през годините “, уточни Цветанов.

Оставката стана мотив за мнения в Народното събрание. Председателят на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова уточни, че Цветанов ще остане член на партията. " Бойко Борисов благодари на Цветан Цветанов за напъните и работата през годините. Всички останали детайлности, оценки и разбори следва да бъдат направени от ръководителя на ГЕРБ ", съобщи тя.

Зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов разяснява, че дейностите на Цветан Цвет

анов не са го изненадали, тъй като явно натам се е вървяло от началото на цялата сага с жилищата. Според него концепцията на Бойко Борисов е да се скъса с лицата, които по една или друга причина са основали неприятен имидж на партията.
Зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид акцентира, че всяка политическа партия си има собствен правилник и свои правила, както и личен вътрешнопартиен живот. Той съобщи, че Движение за права и свободи в никакъв случай не е коментирала и не се е намесвала във вътрешните работи на нито една партия и няма да го направи и в този момент. " Коментарът ни е същият, какъвто беше при оставката на Корнелия Нинова.

Това си е работа на самите партии. Нас ни интересува Движение за права и свободи ", сподели още Хамид Хамид.
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов съобщи, че отдръпването на Цветан Цветанов го е изненадало, тъй като съгласно него досегашните резултати на ГЕРБ значително се дължат на неуморната активност на Цветанов. " За мен да вземем за пример е показателно, че откакто персонално Цветанов реализира доста съществени пробиви в смесените общини и откъсна много сериозен електорат от Движение за права и свободи, той беше освободен от работа, което приказва за една хипотетична връзка сред Борисов и Движение за права и свободи. Това всичко, несъмнено, е в областта на вероятностите и не е добре за България, тъй като следователно нашето съдружно семейство си има някакъв различен член, подмолен ", сподели още Симеонов.

Народният представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Александър Симов дефинира оставката на Цветанов като потвърждаване на виновност. " Това дали е предстояща или не, е въпрос, който не бих желал да разясня, само че е реалност, че има развой на замитане на следите в ГЕРБ. Няма по какъв начин да заличиш мазните отпечатъци от мястото на престъплението даже на накараш Цветан Цветанов да емигрира. С неговото отдръпване " Апартаментгейт " не става по-малко настоящ. Терасите, огромни колкото футболни стадиони, не стават по-малко настоящи, къщите за посетители няма кой да ги анулира ", съобщи депутатът от Българска социалистическа партия. Според него няма по какъв начин с отстраняването на Цветанов ГЕРБ да си извоюва по този начин мечтаната амнистия. " Победата не значи амнистия. Те победиха на изборите, само че това не значи, че хората са не запомнили какво са създали ", сподели още Симов.

Източник: Фокус
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР