след разговор с министър-председателя Бойко Борисов. Той бе критикуван от

...
след разговор с министър-председателя Бойко Борисов. Той бе критикуван от
Коментари Харесай

Политически зоопарк: Кирилов е поредната пионка, която Борисов пожертва

след диалог с министър-председателя Бойко Борисов. Той бе подложен на критика от премиера Борисов и жители поради свои мнения в обществената мрежа Фейсбук.
Премиерът даже му беше наложил възбрана да написа в платформата, която Кирилов наруши и докара до следващ скандал. Съвсем естествено това провокира много забавни отзиви в обществените мрежи.
 Данаил Кирилов подаде оставка Данаил Кирилов подаде оставка
Данаил Кирилов подаде оставка като министър на правораздаването след диалог с министър-председателя Бойко Борисов. Това се споделя в съобще...
, че единственото по-несериозно от вероятно оставане на някакъв пост е повода, заради която се освобождава. Тя напомни още, че Данаил Кирилов стана министър макар предложение, с което на процедура бе смачкана волята на Върховен касационен съд, а в този момент бива избавям поради постове във фейсбук.
Лидерът на Да, България Христо Иванов пък съобщи, че. В сходен дух бяха и множеството отзиви във фейсбук, които се сплотиха към мнението, че Борисов просто е жертвал следващата пионка и тази оставка няма да промени нищо. Проследяваме най-интересните отзиви в обичайна ни графа " политически зоопарк ".
Ето ги и тях:
(евродепутат)
Нека го кажа в резюме - никой не се интересува от оставката на пионката господин Кирилов. Той няма потенциала да бъде проблем.
 Данаил Кирилов наруши възбраната на премиера и иронизира безумно красивата паплач във Фейсбук Данаил Кирилов наруши възбраната на премиера и иронизира " безумно красивата паплач " във Фейсбук
Нов абсурден пост на правосъдният министър Данаил Кирилов се популяризира във Facebook. В него той назовава съперниците си „ сган&l...
Борбата е за оставка на началниците му и за изкривяване на властта на техните сенчести началници.
(експерт по национална сигурност)
Вече пети министър си отива от началото на митингите... Това е концепция! Един по един се сменят министрите по всевъзможни други, само че не и по същинските аргументи, до момента в който не остане нито един от министрите от времето преди митингите, с изключение на министър председателят!
Защото Той е подготвен на всичко, няма да се поколебае да пожертва който и да било от своите хора, единствено и единствено самият той да оцелее с цената на всичко и непременно. За него всички в тима му са пешки и пионки, които могат да бъдат махнати по волята и интереса му.
Той по този начин доста ми наподобява на оня, който не желал кучето му да страда ненужно, по тази причина режел неговата опашка на части, парче по парче, вместо да я отреже едновременно от раз!
 Адв. Хаджигенов: След оставката на Конституций, чакаме и тази на един лекар по пожарните науки Адв. Хаджигенов: След оставката на Конституций, чакаме и тази на един лекар по пожарните науки
След оставката на Конституций, чакаме и тези на един инженер от Кърджали, един ПЕДИатър и един лекар по пожарните нАуки. Това напис...
(журналист)
Все отново, преди да си тръгне, Дани-Тъпото назова протестиращите - ”сган ”.
Това е един логически свършек за един приключен политически глупак, който ще остане в аналите на мафиотското ръководство като една жалка подигравка, само вдъхновяваща вицове и като образец за това до какви низини може да стигне едно самозабравило се мафиотско ръководство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР