След разгорещени дебати, днес в ОбС Стара Загора взехме решение

...
След разгорещени дебати, днес в ОбС Стара Загора взехме решение
Коментари Харесай

Общински съветник в Стара Загора: След разгорещени дебати взехме решение за създаване на Постоянна Етична комисия

" След разгорещени диспути, през днешния ден в Общински съвет Стара Загора взехме решение за основаване на Постоянна Етична комисия.

С 10 години забавяне. 10 години след приемането на Етичен кодекс за работата на Общински съвет, все ощe има сътрудници, които не са уверени, че той въобще ни би трябвало, а още по–малко ни би трябвало комисия по осъществяването му ", във Facebook.
 Над 90 оферти разгледаха общинските съветници в Стара Загора Над 90 оферти разгледаха общинските съветници в Стара Загора
Над 90 оферти гласоподаваха през днешния ден общинските съветници в Стара Загора по време на постоянното юлско съвещание на локалния парламент. След...

" Изобилстваше от мнения за " първите 7 години образование ", че " всеки има право да се държи и прави каквото си желае ", че " морал и нравственос са разтегливи понятия ", имаше гръмки метафори, както и съпоставения с от дълго време отминали режими на държавно ръководство. По моите разбирания, изобилстваше от извънредно неоснователни и мощно пресилени изявления.

Ако в действителност има хора на изборни длъжности, които се противят на такава процедура и не осъзнават смисъла и смисъла на морала и етиката в работата на институции като Общински препоръки, Народно събрание и така нататък, то грубо ниските равнища на доверие към институциите са безусловно обосновани. Не ли? "

Още от СТАРА ЗАГОРА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР