След раздялата с Недко Тито наистина е тотално променена. За

...
След раздялата с Недко Тито наистина е тотално променена. За
Коментари Харесай

Тита шашна с умения по Фотошоп: Певицата заприлича на истински модел

След раздялата с Недко Тито в действителност е тотално изменена. За краха на техните връзки ще се приказва още дълго време, защото съгласно разнообразни източници сред тях се е стигало до страхотни кавги и даже физически саморазправи. От огромната им обич към този момент няма и диря. Всички фотоси са изтрити - остават единствено спомените за отминалите времена.

Виж още: Грозно! Дрейк се подигра по ужасяващ метод с Тейлър Суифт пред всички

В рамките на няколко дни в интернет се появиха безусловно хиляди публикации за това по какъв начин Недко е счупил пръстите на родната поп-фолк певица, на която даже ѝ се наложило да върви с гипс. Самата тя не е удостоверила тази информация, само че неналичието на публичност приказва единствено по себе си.

Виж още: Честито! Сузанита роди първата си рожба, разкри името на детето

Тита към този момент е свободна жена - подготвена да се радва на живота. През последните седмици Тита се глези в действителност доста и се пробва да стане по-готина мацка от всеки път. Ако до момента певицата е показвала първокласни дрешки, маркови аксесоари и турбо гъзарски коли, то в този момент ситуацията е още по-впечатляващо.

Виж още: Това е самочувствие! Моника Валериева си призна - няма гении, само че е по-добра от всички

Преди броени минути Тита се похвали и с умения по Фотошоп, защото отдалеко проличава, че поп-фолк звездата е пипнала бедрата си и от ден на ден наподобява на модел на Victoria's Secret. Тежък грим, къса рокличка, високи токчета и непристойно скъпа чантичка - визия тъкмо като за една певица от нейния род на присъединяване.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР