След раздялата с басиста и един от основателите на Accept

...
След раздялата с басиста и един от основателите на Accept
Коментари Харесай

Турнето на Accept - нов басист и принцеса

След раздялата с басиста и един от създателите на Accept - Peter Baltes в края на предходната година, групата  разгласи името на новия си член. Това е Martin Motnik от Германия. Досега той е свирил в няколко банди в родината си и в Съединени американски щати и е участвал на няколко турнета на Uli Jon Roth.

" Бяхме изумени от равнището и невиждания гений на музикантите, които се явиха на прослушванията. Ние имаме вяра, че Martin Motnik е съвършен. " - разясняват избора си от Accept.

Феновете ще се срещнат с Motnik на започващото на 20 април турне  " Symphonic Terror ", което ще мине и през България идващия месец.

За идната симфонична обиколка към Accept се причислява и  " Бенгалската принцеса " - цигуларката Ava-Rebekah Rahman. Тя е родена и израсла в Англия, само че корените ѝ са от Бенгалия, като предците на Ava-Rebekah са от кралското семейство на региона. 

На 18 май в Античния спектакъл на град Пловдив метъл пионерите Accept дружно със Симфоничния оркестър на град Пловдив ще „ запечатат “ за историята едно доста особено музикално събитие.

Поради огромния интерес и потребностите на продукцията на 19 май ще се организира и второ събитие с стеснен брой места. И на двете дати вратите ще бъдат отворени в 19:00 часа, а шоуто ще стартира в 20:00 часа.

Билети за двете дати са в продажба онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул. “6-ти септември “в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР