След раздялата с актьора Шон Пен през 2015 г., Чарлийз

...
След раздялата с актьора Шон Пен през 2015 г., Чарлийз
Коментари Харесай

Чарлийз Терон признава точно какъв мъж си търси

След раздялата с артиста Шон Пен през 2015 година, Чарлийз Терон взе решение да се грижи за двете си осиновени деца, като остави на назад във времето любовния си живот.

" Реших да бъда неомъжена и да се съсредоточа напълно върху грижите за двете си дребни деца. Точно това желаех и тъкмо това върших ", признава Терон пред The Sun. Сега обаче актрисата има вяра, че е пристигнало времето още веднъж да даде късмет на Купидон.

" Вече трансформирах мнението си и желая да се развличам ", признава тя, като добавя: " Ако познавате някой свободен господин, който е подготвен и желае да направи една холивудската звезда щастлива...сега е моментът ". Въпреки това обаче, Чарлийз Терон не търси какъв да е и знае тъкмо какво желае, по тази причина и има избрани условия към своята бъдеща половинка.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Charlize Theron (@charlizeafrica) на Май 1, 2019 в 8:38 PDT

Актрисата е сигурна, че желае мъж, който има " страхотна брада ".

" Не желая човек без брада или подобен, който има, само че не я поддържа, признава Чарлийз Терон, като заключва, че брадата, схваща, се не е най-важното, тъй като на първо място търси " положително човешко създание ". Затова, господа, в случай че имате брада и сте положителни хора, Чарлийз Терон чака да ѝ се обадите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР