След раздялата и шумния развод с Жерар Пике всички се

...
След раздялата и шумния развод с Жерар Пике всички се
Коментари Харесай

Нови разкрития около Шакира и Люис Хамилтън

След раздялата и шумния бракоразвод с Жерар Пике всички се чудят какво тъкмо се случва с персоналния живот на Шакира. Изпълнителката на няколко пъти бе свързвана с разнообразни мъже.
 Шакира и Жерар Пике - изневерявал ли е в действителност футболистът на певицата
Не Пике, а Шакира май ще се окаже измамницата

Имало ли е в действителност невярност във връзката им

Един от тези мъже е Люис Хамилтън . За първи път се заприказва, че сред двамата има нещо при започване на месец юни. Като освен бяха снимани дружно в другарска компания, само че и Шакира изгледа няколко от надпреварите на водача от F1.

Е, за цялото това време обаче не чухме нищо повече към този хипотетичен романс сред двамата. А даже в противен случай - колумбийската изпълнителка бе обвързвана с двама други мъже. Но се оказва, че сред Люис Хамилтън и Шакира въпреки всичко може би има освен това от другарство.

Поне по този начин твърди папаракът Серхио Гаридо. Пред испанската телевизия Telecinco той споделя, че на три пъти Хамилтън и Шакира са се виждали скрито във вилата на изпълнителката в Ибиса при започване на месец юли. Срещите им са се състояли сега, в който във F1 не е имало съревнование.

Във вилата си Шакира е била дружно с най-близкия си антураж, до момента в който водачът от F1 я е посетил и трите пъти с персонален водач. Гаридо твърди, че като цяло изпълнителката е напускала вилата си единствено на два пъти. Първият е, с цел да участва на присъединяване на Bizarrap, а вторият - с цел да вечеря с, написа The Sun.
 Шакира и Раул Алехандро - има ли нещо сред двамата реализатори
Това ли е новият мъж в живота на Шакира

Поредно известно лице, с което се свързва името на певицата

Твърденията на Серхио Гаридо са и че въпросният водач на Люис Хамилтън е чул огромна част от диалозите на двамата. Но какво тъкмо са си казвали, все още не е известно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР