След раздяла винаги мислим, обмисляме и се чудим защо се

...
След раздяла винаги мислим, обмисляме и се чудим защо се
Коментари Харесай

Накъде отива връзката ви? 7 признака, че любовта ви е трайна

След разлъка постоянно мислим, обмисляме и се чудим за какво се е стигнало до този край. Понякога упрекваме себе си, различен път - някогашния ни сътрудник или пък роднините, събитията... 

Факт е, че животът ни учи на доста и ето 8 признака на хубавичко връзка, които може би сте подценявали, само че сигурно приказват, че нещата се развиват в вярната посока.

7. Личностностното развиване

Когато връзката ви е хармонична, и двамата работите върху себе си. Имате нови другари, намирате по-добра работа, учите, постигате повече. Симптом на неприятната връзка са загубата на другари и никаква смяна във всичко

6. Отношението посред ви

Според едно от разпоредбите сътрудниците би трябвало да се одобряват, каквито са. Не би трябвало да " натискате " другия да спре да пуши или пък да отслабне. Вижте какво желае той.

5. Емоциите

Не би трябвало да се чувствате некомфортно с колегата си. Анализирайте възприятията си, бурята от страсти не е добър признак.

4. Показвате обичта си

Хората в постоянните връзки знаят, че се обичат и се усещат всеки ден. Ако имате потребност да ви потвърждават всеки ден, че ви обичат, значи, че имате подозрения. 

3. Проблемите

Всички двойки понякога срещат проблеми. В здравите връзки обаче компликациите вършат взаимоотношенията още по-стабилни.

2. Убеденост

Ревността е една от аргументите за разлъка. Ако сте уверени в възприятията на другия, няма да следите с кого си написа и кого гледа на открито.

1. Любовта

Най-важното във връзката е да се споделя любовта. Ако непрекъснато се наранявате, няма смисъл. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР