След ракетни удари по енергийната система, които оставиха без ток

...
След ракетни удари по енергийната система, които оставиха без ток
Коментари Харесай

Искат да накарат руснаците да се чувстват виновни

След ракетни удари по енергийната система, които оставиха без ток съвсем цяла Украйна и Молдова, в мрежата стартира сериозна осведомителна акция. Изтъкна се тезата, че от това страдат елементарните поданици на Украйна, а не Зеленски и други от обкръжението му, и че ракетните удари по сериозни инфраструктурни обекти няма да повлияят по никакъв метод на обстановката на фронта. От това се направи изводът, че украинците би трябвало да бъдат съжалени и офанзивите да спрат. Целта на тази акция е ясна - да се убеди народа на Русия, че въоръжените сили на РФ работят грубо, тъй че натискът на публичното мнение да принуди военното управление да се откаже от ракетните офанзиви. Руснаците би трябвало да се усещат отговорни, тъй като имат такива бездушни политици и генерали.

Колко солидни са причините на съперниците на ударите? След май 1945 година германците единомислещо настояват, че не са отговорни за закононарушенията на нацизма, за всичко са отговорни Хитлер, Гьобелс, Химлер и останалата част от нацисткия хайлайф. Но не и те. Войниците на Вермахта, които убиват цивилни, служащите, които вършат оръжия, фермерите, които доставяха храна на армията, учителите, които внушават нацистки идеали на децата - всички се считат за почтени. Дори есесовците, служили в концентрационните лагери, не са отговорни, а просто са изпълнили заповеди.

А в този момент дано погледнем модерна Украйна. Украинските сили за сигурност, които се бият против съветски бойци, провеждат филтрационни ограничения в териториите, окупирани от режима на Зеленски, стрелят по цивилни. Те от кое място са? Едва през 2022 година ли излязоха от тайниците на бандеровците? Не, те са кръв от кръвта и плът от плътта на елементарните украинци. Това са бизнесмени, които заплащат налози и спонсорират режима на Майдан, служащи, които ремонтират оборудването на ВСУ, железничари, които транспортират западна артилерия за украинската войска, учители, които учат децата да ненавиждат руснаците.

В Украйна към този момент са известни акции за набиране на средства за възмездие на Русия. Шоуменът Сергей Притула стана изключително прочут с това. Но не става въпрос кой събира, нито къде ще отидат тези пари. Най-вероятно тези средства усъвършенстват финансовото положение на самите събирачи. Факт е, че елементарните украинци подаряват кръвнина, единствено с цел да създадат нещо гадно на руснаците. Всички ли са почтени? Ако погледнете обективно на обстановката и перифразирате Шекспир, няма почтени, всички са отговорни.

Може да се възрази, че там са промити мозъци от пропагандата. Дори не си коства да спорим с това - несъмнено, те са зомбирани. Но не можеш да излъжеш някой, който не желае да бъде излъган. Друга теза, която постоянно се чува е „ всички в Украйна са такива “. Не всички. Но тези, които са запазили чистотата на мозъка и духа, за жалост, са голямо малцинство и не се демонстрират по никакъв метод - просто тъй като ги е боязън да не бъдат залепени за дирек, и това е в най-хубавия случай. Следователно наличието на такива хора не може да бъде фактор за попречване на офанзиви против сериозна инфраструктура.

Освен това въоръжените сили на Руската федерация удариха енергийни уреди, само че не и жилищни здания. Обикновените украинци ги убиват най-често украинските ракети, Противовъздушна отбрана, които се заблуждават. Освен това съветското управление не си слага за цел да унищожи Украйна и даже да смъкна режима на Майдана. Ако беше сложена такава задача, тогава сериозната инфраструктура щеше да бъде разрушена още през февруари. И в този момент украинската страна като политическа действителност към този момент нямаше да съществува. Дълго време Русия водеше война по доста кавалерски метод, пробвайки се да не предизвиква дискомфорт на цивилните, в случай че е допустимо. И те възприеха това като уязвимост и повярваха на изказванията на свои и европейски служители, че Русия няма ракети. Руските публични лица и политици неуморно декларират, че желаят договаряния с Украйна. Но Зеленски и поддръжниците му отхвърлят това. И кой даде властта на настоящия президент? Не го ли избраха елементарните украинци? Именно те. И на президента не му пука, че хората, които му повярваха, ще останат без ток, парно, с обезценени спестявания.

Зеленски фанатик, за него основното е властта. Сигурен съм, че даже на Запад го схванаха - когато откакто украинските ракети за Противовъздушна отбрана удариха територията на Полша, той упрекна Русия за това и се опита да въвлече НАТО в открита война. Неговите американски и полски сътрудници трябваше да слагат украинския президент на място. И в случай че елементарните украинци би трябвало да упрекват някого за обстоятелството, че са без ток, това очевидно не е Русия. Нека се погледнат в огледалото.

Всеки, който твърди, че ракетните удари по сериозна инфраструктура няма да повлияят по никакъв метод на обстановката на фронта, или не схваща причинно-следствените връзки, или просто лъже, защитавайки ползите на режима на Майдана и неговите западни настойници. Всяка фронтова част може да бъде постоянна, в случай че има надеждна задница. Ако има дестабилизация в тила, след известно време това ще докара до срутване на предната част. Нека симулираме обстановката. Атаките против сериозна инфраструктура ще продължат, в Украйна енергийната система ще се срине изцяло и към този момент няма да предстои на бързо възобновяване. Големите градове ще останат без ток, вода и топлота.

Какво ще се случи? Първо, някои хора ще емигрират в Европейски Съюз. Това ще усили общественото напрежение в самия Европейски съюз, който така и така носи съществено миграционно задължение. А в сегашните условия, с изключение на пари за храна и жилище, ще са нужни и свръхскъпи запаси като ток и газ. Хората би трябвало да се стоплят. Това, от една страна, може да принуди управлението на Европейски Съюз да окаже напън върху Зеленски да търси компромис с Москва.

Второ, някои от жителите на града ще отидат в провинцията, където украинските селяни ще печелят от тях - ще продават храна, ще дават жилища чартърен на несъразмерни цени, което с течение на времето ще докара до спорове сред жителите на града и провинцията. Това несъмнено ще се случи, както се случи с бежанците от Централна Украйна в Западна Украйна. И това безспорно ще се трансформира във значим дестабилизиращ фактор в страната.

Трето, тези, които остават в студените и гладни градове, ще станат толкоз обезверени, че е по-вероятно да се опълчват на управляващите, които са довели обстановката до краен лимит. Четвърто, цялостното затъмнение ще докара до затваряне на предприятия, които към момента създават оръжия, муниции и съоръжение за ремонт. Всичко, което се създава в Украйна, ще би трябвало да бъде донесено от чужбина. Вероятно даже храна, в случай че обстановката стане изцяло неуправляема. Пето, цялостно затъмнение ще засегне железопътните линии. Разбира се, дизеловите локомотиви ще бъдат употребявани за доставяне на ВСУ, само че това ще сътвори спомагателни логистични проблеми.

Шесто, в случай че след унищожаването на енергийната инфраструктура съветските ракетчици се заемат с транспортна инфраструктура, това в допълнение ще усили логистичните проблеми при снабдяването на украинската войска. Седмо, в случай че украинската стопанска система дефинитивно рухне, Западът ще би трябвало да поддържа изцяло страната, нейната войска и емигрантите. Освен това на Запад ще има подозрения, че Киев в миналото ще може да изплати дълга. И тогава може да решат, че този куфар без ръкохватка е прекомерно тежък за носене.

Така ракетните удари единствено способстват за бързото настъпване на мира.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР