След раждането на първия й син Лео синоптичката се прости

...
След раждането на първия й син Лео синоптичката се прости
Коментари Харесай

Гери Малкоданска Втрещи Многобройните Си Фенове С Това, Което Направи! Не Прилича На Себе Си!

След раждането на първия й наследник Лео синоптичката се елементарни с именитите си червени къдрици. С днешна дата тя към този момент е чернокоса.

Феновете обаче на Гери я харесват както и да наподобява. Според тях тя е толкоз чаровна,че каквото и да си направи, все ще й отива.

„ Тя е една съвършена цялост от доста неща. Тя е в действителност неповторим човек. Според мен, тя няма дефекти “, споделя и обичания мъж на синоптичката.

Гери Малкоданска роди от интериорния дизайнер Александър Ковачев. Той развива своя бизнес сполучливо у нас и в чужбина. В момента обичаният на синоптичката има доста поръчки у нас и не му се постанова да лети зад граница.

Негово дело е обзавеждането на доста заведения за хранене, питейни заведения, къщи и яхти на милионери. Преди да срещне Гери, Алекс живеел с половинката си Таня, която била неговата дясна ръка в бизнеса, написа Разкрития. Двамата имат щерка Юлиана, която е тийнейджърка.

Двамата в никакъв случай не са сключвали брак. Запознати с битието на дизайнера настояват, че първа половинката му кръшнала, като гарнирала половите си забежки с нощен живот и щедро количество алкохол.

Заради това Алекс също погледнал настрана и по този начин срещнал красивата синоптичка. Преди Алекс Гери Малкоданска бе гадже на сина на Ахмед Доган – Демир.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР