След Путин и Зеленски покани президента на Китай на гости

...
След Путин и Зеленски покани президента на Китай на гости
Коментари Харесай

След Путин и Зеленски: Каним президента на Китай спешно да посети Украйна! (Киев иска помощ от Пекин за преговорите с Русия?)

След Путин и Зеленски предложения президента на Китай на посетители в Киев. Си Дзипин се оказа извънредно мечтан посетител, откакто засвидетелства поддръжката си за Кремъл във войната в Украйна. Опитът на президентът Зеленски да го притегли на своя страна изненада мнозина. Лидерът на страната обаче е твърдо решен да се оправи с провокациите. 

" Подготвени сме да го забележим когато и да е " съобщи Зеленски.

 

Смята се, че срещата е опит от страна на Украйна да постави завършек на войната с Русия и да провокира съперниците си да седнат на масата за договаряния. Предстои да забележим дали това ще се случи.

 

Китай има проект от 12 точки, който има за цел да постави завършек на военните дейности сред Киев и Москва. Президентът Путин към този момент одобри да работи по този проект, който не изисква от него да върне неотложно завзетите територии, а вместо това изисква разговор и отстъпки и от двете страни.

 

От Кремъл бяха сбити във връзка поканата на Киев към Дзипин " Си самичък ще реши дали да одобри съглашението и да посети Китай ", разясняват те. От Пекин към момента няма съответен отговор на поканата. От Съединени американски щати се опълчиха на посредничеството на Китай, само че Зеленски е подготвен на взаимни отстъпки, единствено и единствено да успокои обстановката в страната...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР