След публикуването на скандални кадри как жена танцува кючек върху

...
След публикуването на скандални кадри как жена танцува кючек върху
Коментари Харесай

Троен спешен екип е извикан за уж умираща жена, намерена е цялата в телесни течности

След публикуването на скандални фрагменти по какъв начин жена танцува кючек върху кола за спешна помощ, пред bTV Катя Сунгарска от столичната Спешна помощ описа фрапантни случаи, с които се сблъскват медиците всекидневно.

„ Това с кючека щеше да е смешно, в случай че не беше тъпо. На мен ми се сви душата, когато вашата кореспондентка сподели, че тази жена е отпътувала с цялото си семейство на гурбет в чужбина. Тази жена и нейната фамилия са лицето на България по света “, разяснява Сунгарска шокиращите фрагменти на неприличния танц.

По думите ѝ по тези квартали екипите се сблъскват постоянно с нападателно отношение. „ Всички в централата на Спешна помощ изтръпват, тъй като знаят, че колата за спешна помощ ще бъде блокирана за часове вътре. От всички къщи стартират да прииждат заболели хора, с цел да ги прегледат гратис на място “, споделя Сунгарска.

Тя описа и поразителен случай от столицата.

Троен реанимационен екип е извикан на адрес от щерка, която твърди, че майка ѝ умира. „ Екипът заварва майката в доста непристойно положение, окъпана в телесни течности. Дъщеря ѝ споделя, че е безработна и незабавният екип да почисти майка ѝ, след което да я откара в болница, с цел да я гледат “, споделя Сунгарска.

След като незабавните медици изясняват на дамата, че не правят обществена активност, тя става нападателна и стартира да ги наскърбява.

„ Когато тя е схванала, че това няма да се случи, почнала да ги наскърбява – сестрите с думата с „ к “, а лекарят с обидната за мъжете дума с „ п “. Екипът звъни в централата, с цел да извикат полиция, като тогава дамата почнала да крещи в профил „ Бият ме, пребиват ме от незабавна помощ “. А лекарят се прибра одран и насинен “, споделя Сунгарска.

„ Всеки път когато вървим на такива адреси се приказва с хората, само че те са с настройката, че някой постоянно им е задължен за нещо “, споделя тя.

По думите ѝ би трябвало да има санкции за сходни случаи, тъй като на всички места по света е по този начин.

Жената играла кючек върху кола за спешна помощ, живее в село Градец.

„ Жената се беше качила върху предния прозорец на колата за спешна помощ. Близките ѝ я смъкнаха. 25 години съм водач на кола за спешна помощ и от ден дневно е по-зле. Нямаме поддръжка от реда. Отиваме с голи ръце. Мисля, че е редно да има и полиция с нас. Колеги са бити, обиждани. Има доста случки. Този случай беше зрелищен, някаква дива музика “, изясни водачът на колата за спешна помощ.

„ Понякога има естествени хора, които в действителност имат потребност. Понякога са насмешки, викат те за нелепости. Миналите години имаше много подправени сигнали. Гледаха ни сеира за какъв брой време ще стигнем до Градец “, добави той.

Налага се екипът да изчака в колата за спешна помощ, до момента в който дамата се натанцува и да бъде свалена. В Котел има единствено една кола за спешна помощ.

В момента цялата фамилия се е изнесла, с цел да работят в чужбина.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР