След публикация на TrafficNews падналият и ръждясал знак, който вкарваше

...
След публикация на TrafficNews падналият и ръждясал знак, който вкарваше
Коментари Харесай

Оправиха падналия знак на Гребната база, този път мързелът вкарa шофьори в нарушение

След обява на TrafficNews падналият и ръждясал знак, който вкарваше  десетки шофьори в нарушаване е оправен. Проблемът с неправилното паркиране се оказа, че не е в изчезналата указателна табела, а в невъзпитаното и мързеливо отношение на пловдивчани.
Прочетете още
Припомняме, че  читател на  TrafficNews  сигнализира до медията ни за всеобщото  паркиране на алея, водеща до хангарите с лодки на Гребната база. Според мъжа, на фона на всички свободни места в региона, не е подходящо тежките коли да се паркират върху алеята, която явно е основана за пешеходци. След инспекция на медията ни стана ясно, че знакът В2 - „ Забранено е влизането на пътни транспортни средства в двете направления “ , който е бил подложен там е стар и затова е паднал извърнат с лице към тревните площи. Близо 10 дни по-късно възобновен знак към този момент има, само че и извършители също. Очевидно казусът не е бил в неналичието на знак, а в мързела на повдивчани, които избират да погазят тротоара, с цел да не извървят още няколко метра.

От новите фотоси, които постъпиха до редакцията ни се вижда сменения знак и след него колона от коли, които нарушават разпоредбите.  При съществуване въпросния знак В2 обаче, могат да сформират акт единствено органите на Министерство на вътрешните работи оторизирани да работят по Закона за придвижване по пътищата, само че това още веднъж не плаши нарушителите.

„ Знак има, само че няма смисъл да е подобен тъй като прекъсването и влизането е " разрешено ", просто да го махнат. А за какво продължава да се стопира на плочките? Защо нищо не работи в този град  обикновено? ”Пише нашият четец.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР