След публикация на Struma. com, в която съобщихме, че излежал

...
След публикация на Struma. com, в която съобщихме, че излежал
Коментари Харесай

След публикация в Struma. com! Хотелиерът от Банско Малин Бистрин призна: Кризата с кадрите ни принуждава да наемаме куцо и сакато в зимния сезон

След обява на Struma. com, в която съобщихме, че излежал присъди за ликвидиране и обир, криминалнопроявен от плевенско село, мъж е кандидаствал за работа в едно от заведенията в курортния град, където пък работил негов другар някогашен пандизчия, наказан за трафик с хероин, алармирахме към работодателите да подхождат с по-голямо внимание при назначението на фрагменти.

В тази връзка ръководителят на Съюза на туристическия бизнес в Банско Малин Бистрин призна пред медии: „ Кризата с фрагментите в нашия отрасъл е в цялата страна, освен в морските и зимните курорти. Има недостиг за личен състав и наемаме „ куцо и сакато “, с цел да закърпим ситуацията.

Не можем да вършим първокласен асортимент, не търсим свидетелства за съдимост, само че може би е време да стартираме, споделя Бистрин.

Проблемът с фрагментите в действителност е всеобщ, само че в Банско в зимния сезон, се стичат претенденти за работа от цялата страна, настрана от това тук е най-голямата диаспора от украински бежанци, с неразбираемо минало, които също работят в локалните механи, заведения за хранене и хотели, което както към този момент казахме основава съществени главоболия на локалните хора, туристите и полицията.

Припомняме, че преди дни мъж направи разгром в центъра на Банско, като изпотроши страничните огледала на паркирани коли, крещейки като оглупял по улиците. Това наложи задържането му от органите на реда, които при инспекция открили, че същият е излежал присъда за ликвидиране в положение на афект, има и присъда за обир. Дошъл в Банско да кандидаства за барман в едно от заведенията.

Придружителят му негов другар, който към този момент работи в курортния град, пък се оказал някогашен пандизчия -трафикант на хероин. Преди време писахме и за случай, в който барман украинец, налетя на пердах на клиенти в едно от заведенията... Друг път мъртво пийнал изпотроши кафенето, в който работи. " Няма фрагменти в действителност, подборът не е първокласен, само че когато си на напън и няма кой да обслужва клиентите ти си заставен да пробваш, това не е добре за имиджа на курорта и на заведенията, по тази причина работодателите би трябвало да изострят вниманието си кого наемат на работа, разясниха от сектора.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР