След публикациите в социалните мрежи, прокуратурата се е самосезирала по

...
След публикациите в социалните мрежи, прокуратурата се е самосезирала по
Коментари Харесай

Окръжната прокуратура в Плевен с подробности за пребитото 19-годишно момче

След изявленията в обществените мрежи, прокуратурата се е самосезирала по случая с пребития пред заведение в Плевен 19-годишен юноша. 

Припомняме, че за случая стана ясно, откакто бащата на потърпевшото момче описа за него с пост в обществените мрежи. 

“Образувано е досъдебно наказателно произвеждане. Изискани са записите, които покриват мястото, където е станал случая ", това сподели окръжният прокурор на Плевен - Владимир Николов, в ефира на “Здравей, България ". 

Делото е предоставено на следовател. Дадени са оказания да бъде назначена видеотехническа експертиза, в която да има лицево идентификационно проучване, сподели още той. 

Николов прикани: “цялата общност да резервира успокоение ". “Целия случай ще бъде обяснен в оптимално бързи периоди ", даде обещание той.  

По първични данни, с които разполага плевенската прокуратура,  вътре в заведението поражда случай сред две групи жители вътре, който се придвижва на открито. В този миг минава въпросната група чиновници на Министерство на вътрешните работи, които обаче са в извънработно време. 

Полицаите настояват, че минавайки около мястото са се намесили, с цел да прекратят побоя сред двете групи, сподели Николов. 

Тепърва ще бъде изяснено какъв брой тъкмо са били служителите на реда, по какъв начин и за какво са се намесеили в багра и дали са подали сигнал в полицията, с цел да може на място да се отзове дежурен екип. Николов се притеснява обаче, че конфискуваните камери, може и да не дават задоволително информация, тъй като случаят " се е случил в тъмната част на денонощието ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР