След публично огласен екшън с паркиране пред заведение във Велико

...
След публично огласен екшън с паркиране пред заведение във Велико
Коментари Харесай

Разследват екшън с паркиране пред заведение в Търново

След обществено огласен екшън с паркиране пред заведение във Велико Търново, полицията се е самосезирала и е почнала инспекция.

“С юристите ми обмисляме дали да пусна тъжба в полицията във Велико Търново във връзка обстановката в понеделник на паркинга на заведение “Макдоналдс” и позвъняването ми на тел. 112, само че надали ще пусна, защото не вярвам на институциите”. Това показа пред публицисти блогърът Иво Мирчев, който популяризира информация във Facebook за случката. Той разяснява разпрата с въпросите „ Мислите си, че мутрите са изчезнали? Или Министерство на вътрешните работи се бори с тях? “, откакто не можа да паркира автомобила си поради арогантни водачи на лимузини на паркинга пред “Макдоналдс” във Велико Търново.

 blogar Мирчев описа, че пътувал от София за Варна с дребния си наследник, който бил болен, с цел да го остави на дядо му и баба му. Той решил да се отбият във Велико Търново във веригата за бързо хранене, само че паркингът бил ангажиран от напречно паркирани две лимузини с варненска регистрация, които заемали по 4-5 паркоместа.

Около тях се суетели мъже с тип на охранители. Когато Мирчев помолил да му освободят място за колата, те почнали да го нагрубяват и го заплашили, че “ще стане по-зле”. Мъжът пък ги контрирал да бъдат деликатни, защото на паркинга има охранителни камери.

“Наоколо имаше и други хора, само че очевидно те си имаха по-важни неща, не са вземали отношение. Подадох сигнал в 13,34 часа на тел. 112, като потърсих полицията за подпомагане и влязохме в заведението, с цел да дочакам униформените. Освен това разговарях и с шефа, само че той призна, че нищо не може да направи в тази ситуация. Стоях 40 минути в ресторанта, само че не пристигнаха никакви служители на реда, а във вторник сутринта при присъединяване ми по БТВ, от Министерство на вътрешните работи отхвърлиха да е записано такова телефонно позвъняване. Аз обаче пуснах запис на диалога ми на 112 в ефир!”, изясни за абсурда пострадалият.

Иво Морчев недоумява по какъв начин е допустимо през днешния ден да не престават тези забравени практики и герои от мутренските времена през 90-те години.

“България от 11 години е член на Европейски Съюз, и сега ръководи Съвета на Европейски Съюз, а ние жителите с какво се сблъскваме в всекидневието си”, гневи се блогърът.

Във вчерашния си прочувствен пост той приключва с думите: “Ще черпя този, който успее да смъкна записите от видеокамерите на Макдоналдс във Велико Търново “.

Във вторник от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Велико Търново се свързали с него и му споделили да пусне тъжба за случилото се, само че той към момента обмисля това.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР