След проверка на място от Ситигаз съобщиха, че причината за

...
След проверка на място от Ситигаз съобщиха, че причината за
Коментари Харесай

Остра Миризма На Газ Изкара Акъла На Хората В Казанлък, Ето Какво Се Случва!

След инспекция на място от " Ситигаз " оповестиха, че повода за неприятната миризма е съществуването на ароматизатор на газ, който се назовава одорант. От сдружението оповестиха, че източникът на миризмата не е обвързван с пропуски от газоразпределителната мрежа на сдружението, която действа обикновено.

Към 12 часа бе открито, че в двора на фирмата-подизпълнител на газоразпределителното сдружение е открит съд, в който се съхранява неестествен ароматизатор на газа, който се споделя одорант. Заради високите температури или човешка интервенция, е била нарушена целостта на опаковката и оттова се е разнесла мощната миризма на газ, която се усещаше съвсем в целия град и сътвори суматоха.

Казанлъчани, живеещи близо мястото, където е било веществото, се оплакаха, че са получили дискомфорт и даже са повръщали.

Комисар Стоян Колев, шеф на Регионалната работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " в Стара Загора, разяснява, че извънредно бързата реакция на компанията " Ситигаз " е била причина за локализиране на веществото. Одорантът не е рисков за живота, само че мощната централизация може да провокира краткотраен дискомфорт.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР