След проведено разследване в рамките на 40 дни и активна

...
След проведено разследване в рамките на 40 дни и активна
Коментари Харесай

Задържаха двама мъже, участвали в меле на първия учебен ден в Казанлък

След извършено следствие в границите на 40 дни и дейна работа по събиране на доказателства бе предявено обвиняване на И.И., на 20 година, и на А.А., на 19 година, за това, че на 17 септември 2018 година в гр.Казанлък, на площад „ Севтополис “, в съучастничество като причинители са направили непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото - провокирали и взели участие в всеобщо сборичкване в центъра на гр.Казанлък - закононарушение по чл.325 ал.1 във вр. с чл.20 ал.2, във вр. с ал.1 от Наказателния кодекс. И.И. и А.А. са неосъждани.

За закононарушение по чл.325 ал.1 от Наказателния кодекс се планува наказване до две години „ Лишаване от независимост “ или „ Пробация “, както и „ Обществено неодобрение “.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от Районен съд – Казанлък. За интервала от 01.01.2018 година до 31.10.2018 година по актове на Районна прокуратура-Казанлък са импортирани в съда 10 производства за закононарушения по всички алинеи на чл.325 от Наказателния кодекс, като са наказани, с влезнал в действие правосъден акт, девет лица.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР