След проведено лечение, съгласно всички утвърдени правила за добра медицинска

...
След проведено лечение, съгласно всички утвърдени правила за добра медицинска
Коментари Харесай

Софиямед изписва Кирил Домусчиев

След извършено лекуване, според всички одобрени правила за добра здравна процедура и рекомендации на Националния щаб и Столична районна здравна ревизия УМБАЛ „ Софиямед “ изписа пациента си с потвърдена коронавирусна инфекция-Кирил Домусчиев, съобщи вести.бг.

Той е дехоспитализан от лечебното заведение с рекомендация за продължение на лечението в домашни условия, оповестиха от пресцентъра на болничното заведение.

Общото положение на пациента е усъвършенствано. Симптомите на пневмонията са в назад развиване.

Пациентът е без съществуване на фебрилитет няколко следващи дни, има назад развиване на симптоматиката от страна на дихателната система, видни от извършените му образни и всички други проучвания.

Пациентът има два поредни отрицателни резултата. Изследванията са осъществени с PCR способ.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CoLLectoRitioneR III 1981 q2hdffjdb (преди 1 секунда) Рейтинг: 10 | Одобрение: 0 лапайте пацула, топъл и димен! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` зат
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР