След проведени конкурси правителството определи „Атлиман 2“ ЕООД за концесионер

...
След проведени конкурси правителството определи „Атлиман 2“ ЕООД за концесионер
Коментари Харесай

Определиха концесионери на плажове в Китен и Приморско

След извършени състезания държавното управление дефинира „ Атлиман 2 “ ЕООД за концесионер на морски плаж „ Китен-Атлиман “, а „ БУЛ ПРИМ ГРУП “ ЕООД за концесионер на „ Приморско-север “ в община Приморско.
По отношение на плажа „ Китен-Атлиман “ се планува за периода на концесията да бъдат направени вложения за ограничения за запазване на околната среда и предпазените територии в размер на 1 162 560 лева В зоната за платени плажни такъми цената за прилагане на чадър и шезлонг ще бъде по 7 лева с Данък добавена стойност. Размерът на концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е избран според признатата от Министерски съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на отчисленията от базата за пресмятане размера на концесионното заплащане (роялти) 9,5% без Данък добавена стойност или 126 898 лева без Данък добавена стойност.
За морския плаж „ Приморско-север “ вложенията за периода на концесията възлизат на 814 689 лева Концесионерът се задължава да предлага цена за 1 бр. чадър в размер на 5 лева с Данък добавена стойност и цена за 1 бр. шезлонг в размер на 5 лева с Данък добавена стойност в зоната за платени плажни такъми. Размерът на концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е избран според признатата от Министерски съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на отчисленията от базата за пресмятане размера на концесионното заплащане 2% без Данък добавена стойност или 35 812 лева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР