След проведената дискусия на 4 август със заинтересованите страни относно

...
След проведената дискусия на 4 август със заинтересованите страни относно
Коментари Харесай

Заради ситуацията в педиатрията на МБАЛ Христо Ботев-Враца: Насрочиха среща със здравния министър д-р Христо Хинков

След извършената полемика на 4 август със заинтригуваните страни по отношение на проблема с отделението по педиатрия в МБАЛ - Враца, регионалният шеф Надя Донкинска организира среща с изпълнителния шеф на здравно заведение доктор Кети Ценова, шефа на Регионалната здравна ревизия – Враца, доктор Орлин Димитров, Петя Долапчиева - заместник-кмет на община Враца, представителя на Българския лекарски съюз доктор Бисер Тодоров и заместник-директора на РЗОК доктор Елза Петкова.
В този формат бяха дадени оферти и поети задължения, които да оказват помощ в кратковременен и дълготраен порядък за решение на проблема. Същите взаимно, с  предложените мнения от държавни структури навреме са изпратени в Министерството на здравеопазването.
Насрочена е среща с проф. доктор Христо Хинков Министъра на опазването на здравето и с доктор Нели Нешева, ръководител на борда на шефовете.
Целта на срещите е да се намерят съответни и надеждни решения, които ще доведат до по-добро действие на здравните услуги в МБАЛ - Враца и ще обезпечат непрестанен достъп до качествена здравна грижа за децата в района.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР