След протестните действия от страна на част от служители в

...
След протестните действия от страна на част от служители в
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград И. Стоянов: Доволен съм от работата на служителите на ОП „Озеленяване“, но няма да позволя друг да поставя условията на работа в предприятието

След протестните дейности от страна на част от чиновници в Оперативна програма „ Озеленяване “ кметът на Благоевград Илко Стоянов се срещна с тях и персонално изслуша всеки от тях. По време на срещата, която протече градивно, в добър разговор, бяха разисквани ежедневни проблеми, касаещи служащите в Оперативна програма „ Озеленяване “.

„ Доволен съм от работата Ви в общинското дружество, само че няма да разреша различен да слага условия по какъв начин да работи Оперативна програма „ Озеленяване “. Като кмет на Благоевград оценявам всички хора, както и правото им на мнение. От моя страна няма да има никакъв реваншизъм към тези хора. Със сигурност обаче няма да се апелирам на някой да остане на работа. Всеки е свободен да подаде молбата си за овакантяване, както стори и инж. Антон Мавродиев. “, сподели кметът.

В отговор на бранителите на Антон Мавродиев, Стоянов добави, че до този миг, пусналият непринудено молбата си за овакантяване към момента не е потърсил кмета или шефа на Оперативна програма „ Озеленяване “ за диалози.

Кметът увери чиновниците на общинското дружество, че до понеделник ще има решения по най-спешните въпроси.

В момента в Оперативна програма „ Озеленяване “ работят 100 индивида, като всеки ден се дефинират регионите, по които се разпределят обособените бригадни екипи.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР