След протест на Софийска районна прокуратура Софийски градски съд (СГС)

...
След протест на Софийска районна прокуратура Софийски градски съд (СГС)
Коментари Харесай

След протест на Софийска районна прокуратура Софийски градски съд измени мярката за неотклонение на Васил Михайлов, обвинен за три престъпления, извършени в гр. Перник

След митинг на Софийска районна прокуратура Софийски градски съд (СГС) промени мярката за неотклонения, наложената по отношение на Васил Михайлов в " задържане под стража ". В.М. е притеглен към наказателна отговорност за нанасяне на телесни повреди на две лица и закана с ликвидиране по отношение на трето лице в гр. Перник. Обвиняемият беше арестуван под стража. На 27.10.2022 година Софийски градски съд дефинира по отношение на същия мярка за неотклонение " домакински арест ".  
 
На 02.11.2022 година наблюдаващ прокурор изиска изменение на мярката за неотклонение, избрана по отношение на Васил Михайлов, в по-тежка, откакто в Софийска районна прокуратура постъпи информация, че обвиненият е нарушил мярката си за неотклонение " домакински арест ". Вечерта на 02.11.2022 година състав на Софийски областен съд не се съгласи с доводите на наблюдаващия прокурор за изменение на мярката и остави Васил Михайлов с мярка за неотклонение " домакински арест ".
 
На 04.11.2022 година прокурор при Софийска районна прокуратура внесе митинг в Софийски градски съд против отхвърли на Софийски областен съд да промени наложената по отношение на Васил Михайлов мярка за неотклонение " домакински арест " в по-тежка. Днес, 10.11.2022 година, състав на Софийски градски съд одобри, че има доказателства, че обвиненият е нарушил мярката за неотклонение " домакински арест " и му наложи " задържане под стража ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР