След продължилата около час среща в Народното събрание стана ясно,

...
След продължилата около час среща в Народното събрание стана ясно,
Коментари Харесай

Изгладиха недоразуменията в коалицията, изчистиха комсомолското минало

След траялата към час среща в Народното събрание стана ясно, че сътрудниците във властта са се разбрали.

Оказа се - няма неразбирателство или в случай че е имало такива, то всички са изгладени . Изчистено е и комсомолското минало на сътрудниците.

Стигнахме до извода, че би трябвало да се срещаме по-често , акцентира Цветан Цветанов. Нямаме никакви проблеми и работим, обединението е постоянна, нямаме никакви разминавания, уточни той.

Всеки има някакво мнение за политическия си сътрудник или за политическия си конкурент, изясни още заместник-председателят на ГЕРБ. Партията уважавала съдружните си сътрудници. От думите му стана ясно, че Истанбулската спогодба не е разисквана на днешната среща.

А концепцията за днешната среща сред съдружните сътрудници пристигнала през вчерашния ден, където Цветанов и Сидеров се видели на изложбата на Вежди рашидов. Тогава се разбрали през днешния ден да видят на кафе .

Тази заран в стаята на Обединените патриоти се събраха ръководителите на ПГ на ГЕРБ и Оперативна програма Цветан Цветанов и Волен Сидеров, като пристигна и вицепремиерът Валери Симеонов.

Вчера Цветанов съобщи, че неяснотите в обединението няма да се вземат решение през медиите, а ще желае среща очи в очи. Преди срещата пред медиите Валери Симеонов изясни, че няма напрежение сред него и Волен Сидеров.

Припомняме и че в утринния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Делян Добрев загатна, че поддръжката на ПГ на Обединените патриоти в Народното събрание може да бъде сменена с тази на партията на Веселин Марешки " Воля ". Според Добрев напрежението сред съдружните сътрудници не се придвижва по никакъв метод върху ГЕРБ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР