След проблемите на Новак Джокович с австралийските власти и неговото

...
След проблемите на Новак Джокович с австралийските власти и неговото
Коментари Харесай

Peugeot прекратява партньорството си с Новак Джокович


След проблемите на Новак Джокович с австралийските управляващи и неговото депортиране от страната през януари голям брой маркетинг специалисти предвидиха, че в бъдеще сърбинът би могъл да загуби част от спонсорите си. По всичко наподобява, че тази прогноза е на път да се оправдае.

Сръбският публицист Саша Озмо осведоми, че френският авто колос Peugeot има намерение да приключи партньорството си с 20-кратният първенец от Големия шлем. Озмо е един от най-близките до Джокович публицисти, като неведнъж е разгласил пръв значими вести, свързани с тенисиста.

Според Озмо повода за решението на Peugeot е чисто финансова. Компанията е претърпяла съществени загуби след началото на пандемията от Covid-19 и не може да си разреши да задържи Джокович, защото хонорарът на сърбина е доста огромен.

Озмо прибавя, че съгласно неговите източници решението на френската компания няма нищо общо с позицията на международния №2 по отношение на имунизацията против Covid-19. До момента нито Peugeot, нито Джокович са създали формален коментар по тематиката.

Новак Джокович е рекламно лице на Peugeot от януари 2014 година насам. Миналата година автомобилният бранд бе измежду генералните спонсори на ATP 250 шампионата в Белград, чийто шеф е братът на Новак – Джордже.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР