След призива на Продължаваме Промяната – Демократична България към ГЕРБ-СДС

...
След призива на Продължаваме Промяната – Демократична България към ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

ГЕРБ към ПП-ДБ: Разграничете се от Асен Василев! Вие сте на ход

След апела на „ Продължаваме Промяната – Демократична България ” към ГЕРБ-СДС да предложат проект за възобновяване на договарянията и позицията им „ Вие сте на ход ”, пристигна и реакция от партията на Бойко Борисов, които настояха от ПП-ДБ да се извинят и да се разграничат от Асен Василев. И също ги приканиха „ Вие сте на ход ”.
„ ГЕРБ застава твърдо зад Мария Габриел и не отстъпваме от номинацията ѝ за министър-председател! Разговори са вероятни единствено след неотложно обществено политическо опрощение и след отдръпването на Асен Василев от договарянията и от присъединяване му в възможен предстоящ кабинет ”, декларират от партията.
„ Уважаеми сътрудници от ПП-ДБ, отговорността да кажем по какъв начин може да продължим е взаимна. Действахте прочувствено и нерационално, в цялостно несъгласие на всички сделки и в прорез с гласуваното доверие за реализацията на народен общ мандат. Поемете отговорност за дейностите на Асен Василев, разграничете се от него и дано дружно изработим проект, съответен на рецесията, която съзнателно създавате и все още. Вие сте на ход ”, прибавят от ГЕРБ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР