След привидното отменяне на рестрикциите и разхлабването на някои от

...
След привидното отменяне на рестрикциите и разхлабването на някои от
Коментари Харесай

Д-р Мирослав Спасов: Българинът приключи с Covid, имунизационната кампания умря

След привидното анулиране на рестрикциите и разхлабването на някои от ограниченията българинът реши, че с Covid е завършено и престана да съблюдава ограниченията. Две трети от хората дори не употребяват защитни средства. Тези свои наблюдения показа в предаването „ Хоризонт до обед “ общопрактикуващият доктор доктор Мирослав Спасов.

„ Към днешна дата надзор за мен няма “, сподели той и добави, че не се упражнява и надзор по отношение на влизащите с бежанската вълна чужденци.

Covid-19 е налице и лекарите чакат даже настъпването на поредна вълна, означи доктор Спасов. Той акцентира, че при намаляващ брой публично регистрирани случаи за страната в неговата процедура те се усилват.

Общопрактикуващият доктор разясни, че при него идват пациенти с изявени признаци, даже си носят позитивните проби, което по думите му е безконтролно.

Голям % от позитивните не се тестват публично и не престават да се разхождат напред-назад, посочи доктор Мирослав Спасов.

„ От тази пандемия се оказа, че българският пациент е огромен разбирач по въпросите на опазването на здравето. Българинът е привикнал да реве за своите права, само че изрично отхвърля да признае, че има и отговорности. Имунизационната акция е умряла в България. Към днешна дата е завършила “, разяснява още доктор Мирослав Спасов пред БНР.

По думите му хората се опасяват от имунизациите и избират да се осведомят от обществените мрежи, а не се доверяват на своя доктор.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР