След присъдата, която шеф Андре Токев получи заради шофиране в

...
След присъдата, която шеф Андре Токев получи заради шофиране в
Коментари Харесай

bTV изгуби и последната си „ракета-носител“


След присъдата, която началник Андре Токев получи поради шофиране в нетрезво положение, поради която лежа даже зад решетките, той бе оправдан от Нова тв.

 

Кулинарният гуру още веднъж се завръща на екран един до друг с сътрудниците си от първите сезони на „ Мастършеф ” Виктор Ангелов и Петър Михалчев, само че този път в „ Хелс Китчън ”.

 



Феновете на кулинарните формати са във екстаз от концепцията на Нова телевизия да събере на екран трима от огромните в сектора – Андре Токев, Виктор Ангелов и Петър Михалчев.

Припомняме, че това стана ясно още преди два месеца, когато Михалчев разгласява фотография от снимачния развой в „ Кухнята на пъкъла ”.

 

В сряда горещата вест бе доказана и от медията – кулинарните „ тенори ”, както ги нарекоха в NOVA, се завръщат дружно на екран, само че не в „ Мастършеф ”, а в „ Хелс Китчън ”.

Те ще се изправят против 8 нови готвачи, които ще се борят за място във формата. По този метод NOVA събира най-големите кулинарни звезди в родния ефир – тримата от „ Мастършеф ” плюс сътрудника им началник Иван Манчев, който раздава кулинарно правораздаване в „ Черешката на тортата ” и „ Кошмари в кухнята ”. По подигравка на ориста трима от четиримата стават известни в конкурентната bTV, която обаче ги изпусна.

тазгодишното издание на „ Кухнята на пъкъла ” се разграничава от предходните, защото освен включи още началник готвачи, с изключение на главния водещ Виктор Ангелов, само че е и много по-забавна.

Прави усещане, че началник Ангелов крещи все по-малко и от ден на ден се смее и майтапи, в деяние е включен звезден тим, който забавлява с възприятие за комизъм и забавни игри. Сега се дава късмет и на нови участници да влязат в играта в придвижване.

 

Така с изключение на обичайна публика на предаването, пред екраните се събират и нови групи фенове. В bTV пък от дълго време оповестиха кастинг за нов сезон на „ Мастършеф ”, който обаче явно няма да види бял свят скоро. Медията към момента не е наясно кого ще вкара в новото си жури, откакто изгуби и Токев, и Михалчев. Тук е мястото да отбележим, че и последната им ракета-носител – Силвена Роу, също се увърта към Нова тв напоследък.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР