След принцеса Даяна и Маргарет Тачър, Саманта Фокс бе най-сниманата

...
След принцеса Даяна и Маргарет Тачър, Саманта Фокс бе най-сниманата
Коментари Харесай

Саманта Фокс разтърси света с покъртителна изповед! Баща ѝ едва не я убил, оставяйки я да лежи в кръв

След принцеса Даяна и Маргарет Тачър, Саманта Фокс бе най-сниманата жена от 80-те години на предишния век. Поп певицата и модел стана световна звезда, откакто продаде повече от 30 милиона записи. И когато тя стана мултимилионер, нейният татко Пат пое контрола върху нейния бизнес. Той обаче имаше сериозен проблем с алкохола и кокаина, който го накара да я нападна извънредно брутално и да я остави да лежи в кръв, написа в. " Мирър ". Бащата на Саманта бил разведен с майка й Карол от 1988 година, която най-после се уморила от пиенето и насилственото му държание. През идващите години животът му излиза отвън надзор...

Малко публикуването на автобиографичната си книга " Завинаги " 51-годишната Сам си спомня деня през 1991 година, когато в средата на 20-те години - връзките й с татко й се трансформират вечно.

" Месеци наред карах татко ми да ми конфигурира радио в колата, само че той бе лекомислен или постоянно пийнал. Накрая помолих телохранителя ми Дейв да го стори. Когато татко ми разбра, полудя и ме атакува. Казах му, че ще съжалява до края на живота си за това. Аз лежах на пода, а той крещеше: " Ти си като ш*****та си майка. Точно като нея ", споделя звездата и прибавя: " Мислех, че ще ме убие и го помоли да спре. Когато се пробвах да стана, той ме ритна ".



Сестра й Ванеса чула екшъна и се хвърлила на гърба на татко си, с цел да измъкне Саманта.

" Измъкнах се от входната врата, след което той хвърли бутилка водка към главата ми и продължи да крещи, че той трябвало да ми помогне, а не Дейв ", прибавя звездата.

С две счупени ребра, разрушен череп, посинено око и коса, покрита с кръв, Саманта припаднала на улицата.

Когато на другия ден се върнала да събере движимостите си, татко й бил разрушен прочувствено.

" Никога не бях виждал татко ми да плаче, даже по погребения. Той постоянно държеше всичко в себе си. Каза ми, че ме обича и желае да му простя и да продължим да работим както преди ", споделя още певицата.

Саманта въпреки всичко съумяла да поеме финансовия надзор върху бизнеса си. След това тя направила скандално изобретение, че татко й не е плащал налог върху приходите й от няколко години и е присвоил милиони паундове, множеството от които са отишли за алкохол и кокаин.

Въпреки това двойно изменничество и, въпреки че съвсем не говорила с него, звездата дала прошка на татко си преди гибелта му през 2000 година

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР