След преследване, организирано от автопатрули на Пловдив и Стара Загора,

...
След преследване, организирано от автопатрули на Пловдив и Стара Загора,
Коментари Харесай

Екшън на Тракия: Полицаи преследваха пиян с камион

След гонене, проведено от автопатрули на Пловдив и Стара Загора, служители на реда задържаха 32-годишен мъж от Раднево, карал товарен автомобил след приложимост на алкохол, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

За да избегне налагане на наказване, лидерът е основал действителна заплаха за пострадване на униформените, блъснал е и една от полицейските коли.

Сигнал за това, че водач на ТИР не е спрял на подаден със стоп палка сигнал в региона на тунел "Траянови врата " на автомагистрала "Тракия " бил подаден към дежурен пътен патрул час след среднощ през днешния ден.

Малко по-късно товарният автомобил бил видян на територията на Пловдивска област - транспортното средство постоянно сменяло лентите за придвижване и създавало заплаха за останалите участници в придвижването.

С включени светлини и звуков сигнал, след малко гонене, лидерът на камиона спрял. Последвала инспекция, а осъществената проба с алкодрегер, посочила, че 32-годишният мъж кара след приложимост на алкохол. За да избегне последващите санкции, той внезапно потеглил, създавайки действителна заплаха да нарани единия от проверяващите го служители на реда.

Униформените не престават преследването, в което се включват екипи и на Стара Загора. В региона на Казанлък, възползвайки се от понижената скорост, те препречили пътя на ТИР-а и подхванали дейности за свалянето на водача от кабината.

Водачът обаче не се подчинил, потеглил внезапно в противоположна посока, удряйки една от полицейските коли. На към 200 м от мястото спрял, изскочил от камиона и побягнал през канавката. Минути по-късно той бил арестуван от преследващите го служители на реда. Срещу него са формирани четири досъдебни производства. Работата по документиране на случая продължава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР