След премиерата си за персонални компютри и мобилни устройства, играта

...
След премиерата си за персонални компютри и мобилни устройства, играта
Коментари Харесай

1979 Revolution: Black Friday излиза и за конзоли

След премиерата си за лични компютри и мобилни устройства, играта е подготвена за дебюта си и за конзоли.
1979 Revolution: Black Friday е инди игра, която може да е убягнала от радара ви, когато излезе през 2016, само че несъмнено си заслужава инспекцията, тъй като заслужи доста похвали за своята история и смелостта си.

Играта ще ви вкара в ролята на фотожурналиста Реза Ширази, който се прибира в Иран по време на революцията. По време на играта на вас ви се постанова да вземате основни решения, които ще дефинират освен вашия път и орис, само че и на тези към вас.

Авторът на 1979 Revolution: Black Friday, Навид Кхонсати е бил директен очевидец на описаните събития и въпреки по това време да е бил дребен има добър спомен за случилото се. Страхът за тяхната сигурност кара фамилията на Кхонсари да се реалокират да живеят в Канада, откъдето 30 години по-късно той основава играта.

iNK Stories, разработчици на играта, организират изявленията с над 40 индивида, които са директни очевидци – университетски служащи, хора с разнообразни политически и религиозни възгледи, както и такива, които са били затворени в пандиза Евин по време на репресиите.

1979 Revolution: Black Friday излиза на 31-ви август за PS4 и на 03.09 за Xbox One и Nintendo Switch.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР