След преместването си в чужбина херцозите на Съсекс Меган Маркъл

...
След преместването си в чужбина херцозите на Съсекс Меган Маркъл
Коментари Харесай

Интимна СНИМКА на принц Хари и Меган Маркъл взриви мрежата

След преместването си в чужбина херцозите на Съсекс Меган Маркъл и принц Хари като че ли оставиха на пауза всички публични събития, в цялостна естетика със загърбването на кралските си отговорности, от които се отхвърлиха.

Категорично е извънредно необичаен всеки миг, в който влюбената двойка може да бъде видяна на обществени събития. Е, в този момент ще ви разкажем за едно огромно изключение.



Всъщност това не е най-пикантното нещо в цялата история. Меган дръзна да направи нещо непростимо, най-малко по кралските протоколи, а такава фамилиарност никой не е очаквал, написа Жената Блиц.

Папарашкият кадър на държанието ѝ към този момент взриви мрежата, а реакциите са доста мощни и в действителност полюсни.



Маркъл пристигна на стадиона за поло в Калифорния, с цел да поддържа обичания си брачен партньор и тима му в борбата за победа. Тимът на принц Хари в действителност съумя да завоюва шампионата, а с изключение на почетната купа и трофея, херцогът си " заслужи " и една буйна целувка на обществено място.

Меган напусна кралското със скандал, само че резервира любовта си към протоколния дрешник - тя заложи на черна риза на бели точки и бизнес къси панталони. Аксесоарите ѝ бяха необятна шапка и очила, които отлично допълваха облика ѝ и са подобаващи по кралския протокол за обществено събитие
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР