След прекрасните две седмици в Уимбълдън тенисът няма да спира.

...
След прекрасните две седмици в Уимбълдън тенисът няма да спира.
Коментари Харесай

Карлович ще защитава титлата си в Нюпорт, Гофен се завръща в Умаг

След прелестните две седмици в Уимбълдън тенисът няма да стопира. Тази седмица ще се изиграят три шампионата от най-висока категория при мъжете.

 Григор Димитров още веднъж измежду десетте най-хубави тенисисти в света
Григор Димитров още веднъж измежду десетте най-хубави тенисисти в света

Хасковлията трябваше да чака повече от две години, с цел да се завърне там, където му е мястото

В Нюпорт, щата Род Айлънд ще се организира шампионат на трева. В него любимци са колосите майстори на сервиси: Иво Карлович (Хърватия) и Джон Иснър (САЩ). Един конфликт сред двамата може да донесе нов връх от асове в една среща. Карлович пази извоюваната предходната година купа.

Там ще взе участие още един тенисист с големи размери - Райли Опелка. Той игра квалификации през предходната година и се обрисува като заслужен правоприемник на Карлович и Иснър зад линията на начален удар.

 Давид Гофен
Източник:

Давид Гофен

В Умаг, Хърватия ще се завърне Давид Гофен. Той се контузи на червени кортове на Ролан Гарос, пропусна сезона на трева и ще играе още веднъж на клей. Гофен желае да се върне в Топ 10 и да завоюва първа купа от 2014-а година.

Негов главен противник се обрисува да бъде ексцентричния французин Гаел Монфийс. Фабио Фонини не е на това мнение. Турнирът в Умаг му е обичан. Той ще взе участие в него за десети път и ще пази купата си от предходната година. Домакините ще разичтат на новоизгряващата си звезда Борна Чорич.

В него любимци са отказалите се от Уимбълдън - Пабло Кареньо Буста и Пабло Куевас. И двамата са експерти на тази настилка и имат турнирни победи през годината.

Там ще играят още Алберт Рамос-Виньолас, Давид Ферер, Фернандо Вердаско, Ернест Гулбис, Ришар Гаске и неостаряващия Томи Хаас.

 Пабло Кареньо-Буста
Източник:

Пабло Кареньо-Буста
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР