След прекъсване на операцията по издирване на катастрофиралия изтребител МиГ-29

...
След прекъсване на операцията по издирване на катастрофиралия изтребител МиГ-29
Коментари Харесай

Продължава операцията по издирването на останките от катастрофиралия изтребител МИГ-29

 След спиране на интервенцията по търсене на авариралия изтребител МиГ-29 на 14 юни 2021 година заради влошените хидрометеорологичните условия в региона, продължи събирането на информация и анализирането ѝ от Поста за търсене и избавяне на Военноморски сили, за по-голямо прецизиране на региона на злополуката и обмисляне на издирването след възстановяване на хидрометеорологичните условия.

Метеорологичната прогноза за 17 юни е удобна и интервенцията по търсене ще продължи от ранните утринни часове с присъединяване на минен ловджия " Цибър “ и екип и съоръжение на компания " Хидроремонт “ ООД.

Два катера от Военноморски сили ще са в подготвеност за в допълнение увеличаване, при нужда. Издирването ще продължи с проучване на дъното в регион с повърхност 3,5 кв. км., в който аналитично, с висока възможност е избраното място на злополуката, а след обследването ще се извърши систематизиране на откритите цели. Главна задача на издирването е локализиране на мястото на злополуката, чрез разкриване на части от самолета, което да послужи за изходни данни за разкриване на черната кутия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР