След представянето на лъскавата нова продуктова линия на Меган Маркъл

...
След представянето на лъскавата нова продуктова линия на Меган Маркъл
Коментари Харесай

Нетфликс: Меган, върни ни парите!

След представянето на лъскавата нова продуктова линия на Меган Маркъл в медиите се появиха изказвания, че от " Нетфликс " са гневни, че някогашната актриса и принц Хари са минали в друга сфера, без да изпълнят договорката си със стриймъра.

" Нетфликс " подписа контракт за 100 милиона $ със семейство Съсекс и в този момент те ще би трябвало да стартират да работят за тях, тъй като компанията си желае парите “, сподели кралският специалист Майкъл Коул. - " Ако би трябвало, ще се стигне до съд, само че " Нетфликс " няма да хвърлят такава сумичка за нищо. "

„ Принц Хари ще направи поредност за поло и тя ще направи своя начин на живот поредност, само че те няма да бъде снимана в къщата им “, добави той. „ Ще бъде снимана в доста хубава къща наоколо, само че не в тяхната лична. Един от методите, по които си изкарват прехраната, е като се продават. Кралският статус единствен им придава стойност. "

Той продължи: „ И те ще би трябвало да работят за това, доста настойчиво, тъй като имат доста безценен метод на живот. Само защитата им би трябвало да коства цяло положение. Три смени дневно от яки мъже, охраняващи периметъра на къщата им. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР