След представянето на флагманския Sony Xperia 1, моделите от средния

...
След представянето на флагманския Sony Xperia 1, моделите от средния
Коментари Харесай

Новите жични слушалки тапи на Sony струват $2000

След представянето на флагманския Sony Xperia 1, моделите от междинния ценови сегмент Xperia 10, Xperia 10 Plus и бюджетния Xperia L3, японската компания Sony анонсира и още едно забавно и скъпо устройство, предопределено за феновете на допустимо най-качествената музика. Това са жични слушалки тапи със солидната цена от $2000 .

Защо е толкоз скъпо? Причината е в употребяваните специфични материали и това, че тези слушалки се изготвят ръчно.



Корпусът на слушалките е изработен от резистентен на корозии цирконов корпус. Освен това, в кабелите се употребяват проводници от безкислородна мед със сребърно покритие, като 3,5 милиметровият жак е позлатен.



Самите многожични проводници са злословия с коприна, с което се отстраняват шумовете при триенето. Рамата за закрепването на обособените съставни елементи е направена от магнезиева сплав.



Във всяка слушалка са сложени по три излъчвателя. Единият е с диаметър 0,46 инча, вторият с диаметър 0,2 инча и трети с уравновесена котва. Новите слушалки обгръщат честотния диапазон от 20 до 100 000 Hz. Производителят акцентира, че единствено по този метод може да бъдат получено меко звучене с кондензиран бас и чисти и транспарантни междинни и високи честоти. Импедансът на устройството е 40 ома при сензитивност 103 dBmW.



Новите слушалки на Sony са добре комплектувани. Те се продават в кутия с кубична форма, в която са сложени 13 двойки възглавнички за уши, две двойки уравновесени кабели, тъкан за разчистване и кейс за преместване.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР