След предаването на 2439 украински войници, които бяха в предприятието

...
След предаването на 2439 украински войници, които бяха в предприятието
Коментари Харесай

Боец от “Азов”, заплашвал Кадиров и неговото семейство, попадна в плен

След предаването на 2439 украински бойци, които бяха в предприятието “Азовстал ” в Мариупол, в мрежата започнаха да се появяват детайлности за някои от тях. Оказа се, че един от военнопленниците е боецът от полка “Азов, който обществено заплашваше главата на Чечения Рамзан Кадиров и членовете на фамилията му.

На видеото се вижда по какъв начин един от " азовците " се държи безочливо по време на инспекцията, която се прави при предаването. Вероятно с държанието си фенът на “телесната живопис” е привлякъл вниманието на съответните експерти към своята персона.

В резултат на това стана известно, че това е младши лейтенант, пълководец на взвод в 3-та рота на 2-ри батальон на полка “Азов”и уверен неонацист Давид Георгиевич Касаткин, родом от Мариупол, роден през 1996 година, криещ се зад прякора Khimikdavid4308 в мрежата. Освен това има съмнения, че той е един от тези, които са се гаврили със хванатите бойци на въоръжените сили на РФ и Народната милиция на ДНР. Трудно е да се каже къде се намира той сега, защото има най-малко три профилирани места, където са отведени хванатите: в Еленовка (ДНР), в Таганрог и Ростов на Дон (Русия).

Руската страна към момента не е коментирала публично това. От своя страна украинската страна твърди, че предаването на останките от гарнизона в Мариупол е станало в наличието на представители на Международния комитет на Червения кръст (МКЧК) и чиновници на Организация на обединените нации. В същото време, с изключение на персоналните данни на лишените от независимост, са взели и координатите на околните им родственици, с цел да поддържат връзка в бъдеще.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, тъй като има заплаха да ни блокират във Facebook поради позициите ни:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР