След предаването Ергенът“ голяма част от инфлуенсърките започнаха да качват

...
След предаването Ергенът“ голяма част от инфлуенсърките започнаха да качват
Коментари Харесай

Таен обожател зарадва Десита: Поп-фолк откритието на Галин получи 151 рози

След предаването „ Ергенът “ огромна част от инфлуенсърките започнаха да качват фотоси с рози – цветето към този момент несъмнено има напълно друго значение, романтичката към този момент я няма. Съвсем неотдавна моделката Александра Богданска взриви обществените мрежи с новината, че е получила 1001 рози в Гърция от скришен почитател след развода с Даниел Петканов. Някой тук много се беше поизхарчил. 

Виж още: Ники Михайлов бръкна под блузата на Николета за ЧРД, тя - сантиментална

Младото изобретение на Галин – Десита, в последно време е много потайна и не споделя нищо по-различно от фотоси и видеа от участия. Преди към месец за няколко часа певицата разгласява стори в персоналния си профил в Instagram, на което се целува с сътрудника си Адам. Към този миг нямаме информация дали двамата са дружно.

Виж още: След сватбата на Благой: Златка не си губи времето - и тя засия в бяло

Преди броени часове младата звезда разгласява фотоси с букет от 151 рози. Явно трендът с големите букети продължава. Десита написа, че не знае кой е тайният почитател, само че му благодари за тази толкоз блага и приятна изненада.

 Instagram

Виж още: Много ли драскат на Лидия ноктенцата? Пак спипаха Наско Колев с певицата, двамата отново си мълчат

Певицата показа фотография и на картичката към букета, а посланието в нея гласи: „ Продължавай да бъдеш все по този начин невероятна “. Каква романтика, нали?

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/dessitax/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР