След празниците и преяждането покрай тях, тялото ни има нужда

...
След празниците и преяждането покрай тях, тялото ни има нужда
Коментари Харесай

Рецепта за следпразничен детокс със смути с киви

След празниците и преяждането около тях, тялото ни има потребност от по-специална грижа. За да се освободи организма ни от претоварване е добре да преминем на по-лека и здравословна храна. Днешното ни предложение за това е Смути от киви. То има голям брой позитивни резултати върху тялото, измежду които:
Повишава се енергиятаПрави имунната система по-силнаПомага при загуба на теглоДава по-добър дъхПодобрява кожата и косатаПрочиства умаПрочетете още
Съставки :
1 прясно киви50 мл лимонен сокмалка шепа орехи1 междинен банан1/2 връзка магданозчаша вода
Толкова е просто да се направи това супер смути, смесете всички тези съставки добре. Ако желаете, може да добавите и други плодове или зеленчуци, като да вземем за пример броколи, спанак или манго. Наслаждавайте се на вкусно и здравословно смути!

Киви е богато на фибри, които оказват помощ за извеждане токсините от тялото, а също по този начин предотвратяват и някои чревни проблеми, включително запек. Това смути също е и добър вид за хора, които желаят да понижат тежестта си, защото високото наличие на фибри и ниския гликемичен показател на кивито понижават съхранението на мазнини в тялото.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР