След повече от месец почивка Григор Димитров се завръща на

...
След повече от месец почивка Григор Димитров се завръща на
Коментари Харесай

Григор се завръща на корта във вторник сутринта

След повече от месец отмора Григор Димитров се завръща на корта във вторник сутринта. За тогава е плануван мачът му с Дамир Джумхур от първия кръг на China Open в Пекин. Турнирът е от категорията АТР500, а най-хубавият български тенисист е подложен под №3 в главната скица. Двамата ще се изправят един против различен в 7,30 часа българско време, като дуелът е първи в програмата на втория по огромните корт “Лотус”.

Босненецът е в отлична форма и дойде в китайската столица, откакто по-миналата седмица подвигна купата на шампионата от по-ниската категория АТР250 в Санкт Петербург.

При възможна победа Григор Димитров ще се изправи във втория кръг против по-добрия всред Хуан Мартин дел Потро или Пабло Куевас.

Турнирът в Пекин е доста значим за 26-годишния хасковлия, защото през предишния сезон той стигна до финала тук и има да пази 300 точки за международната класация, където и през тази седмица заема върховото в кариерата си осмо място.
Гледайте онлайн всички тенис шампионати от веригите ATP 1000, 500, както и определени от ATP 250 по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2 Изявите на Григор Димитров от веригите ATP 1000, 500 и 250 може да следите онлайн по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР