След повече от месец бета тестове, iOS 17.4 най-накрая е

...
След повече от месец бета тестове, iOS 17.4 най-накрая е
Коментари Харесай

iOS 17.4 е тук с много нови функции, включително възможност за инсталиране на приложения от трети страни

След повече от месец бета проби, iOS 17.4 най-сетне е налична за потребителите на iPhone в България. С това потребителите могат да се възползват от голям брой нови функционалности, най-важната от която е опцията за инсталиране на приложения от трети страни.

С iOS 17.4 европейските консуматори на iPhone ще могат да употребяват магазини за приложения, да избират заплащания от трети страни и да трансформират даже браузъра си по дифолт. Ето повече:

Пазари или различни магазини за приложения. Потребителите в Европейски Съюз ще могат да избират да изтеглят приложения от различни магазини, стига те да дават отговор на критериите на Apple за потребителско преживяване, поддръжка и попречване на измами, наред с други промени. Опция за избор на браузър по дифолт. Потребителите в Европейски Съюз ще могат да изберат нов браузър по дифолт от лист с най-изтегляните браузъри на устройства с iOS незабавно откакто актуализират до iOS 17.4. NFC достъп до трети страни. Банките и платежните услуги на трети страни могат да бъдат предлагани за европейските iPhone-и. Уеб приложенията се завръщат. Това съвсем не е нищо ново. Когато Apple стартира да тества iOS 17.4, компанията съобщи, че ще отстрани поддръжката на уеб приложения. До края на бета цикъла обаче, компанията промени решението си и съобщи, че няма да отстрани тази функционалност, по този начин в това отношение нищо не се трансформира.

И това не е всичко:

Промени в приложенията за игри. Потребителите към този момент ще могат да се възползват от приложенията за стрийминг на игри, като да вземем за пример GeForce NOW.
Изпращане на известия със Siri. Гласовият помощник на Apple към този момент може да чете входящи известия на няколко езика, в това число испански, португалски, френски, немски и други.
Нови емоджита. В iOS 17.4 са налични над 28 нови емоджита.
Промени в отбраната от кражба на устройството. Apple е добавила алтернатива, съгласно която постоянно може да се изисква двойно засвидетелствуване, вместо единствено на непознати места.
AirPods в Android. Когато вашите AirPods се употребяват на устройство с Android или компютър с Windows, ще се демонстрира ново уведомление на вашия iPhone, с цел да можете да превключите връзката елементарно назад към него.
Батерията на iPhone 15 устоя по-дълго. Apple твърди, че iPhone 15 може да издържи най-малко 1000 цялостни цикъла с до 80% от общия живот на батерията, спрямо 500 цикъла на предшествениците му. Освен това има нова конфигурация на батерията, която демонстрира броя на циклите на вашия iPhone, по кое време е създадена батерията и по кое време е употребена за първи път. Нов протокол на iMessage. iMessage също се обновява с iOS 17.4 с нов революционен протокол за сигурност, наименуван PQ3 (постквантова криптография). Той усъвършенства сигурността на криптирането на известията от край до край. Можете да научите повече за него тук.

iOS 17.4 е съвместима със следните модели:

iPhone XR, XS, и XS Max iPhone 11 iPhone 11 Pro и 11 Pro Max iPhone SE 2 и iPhone SE 3 iPhone 12 mini и iPhone 12 iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max iPhone 13 mini и iPhone 13 iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max iPhone 14 и 14 Plus iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max iPhone 15 и iPhone 15 Plus iPhone 15 и and iPhone 15 Pro Max
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР