След повече от 30 години забрава ще бъде основно ремонтирана

...
След повече от 30 години забрава ще бъде основно ремонтирана
Коментари Харесай

Още един важен, но „забравен“ път в Бургаска област, ще бъде ремонтиран

След повече от 30 години давност ще бъде главно ремонтирана правата (Маринка-Звездец)-Визица-(Царево-Малко Търново). Дължината на сектора е с обща дължина съвсем от 25 км , прецизират от пресцентъра на Политическа партия „ Средна европейска класа “ /СЕК/.

Пътят е в неприятно положение , затруднява автомобилния трафик, а компрометираната настилка основава опасности от пораждане на произшествия.

„ Това е единствено поредна стъпка към възстановяване на свързаността сред обитаемоте места в Бургаска област, само че и доказателство, че има ли предпочитание нещата може да се случват бързо и да се влагат средства предпочитано в планове, които усъвършенстват живота на хората в района “ , разяснява депутатът Константин Бачийски .

Сред персоналните дела на народния представител са разширението на пътя сред Бургас и Малко Търново , както и разширението на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Малко Търново “ , където изключително през уикендите се извиват километрични опашки .

Наскоро със съдействието на Бачийски Агенция „ Пътна инфраструктура “ и Министерство на районното развиване и благоустройството реагираха извънредно бързо и в границите на единствено на към 10 дни съумяха да задвижат процедурата , която се бавеше повече от 10 месеца по желание на реализатор на ремонт на основен път сред селата Росен, Веселие и Ясна поляна в общините Созопол и Приморско.

Решение. Снимка: Политическа партия СЕК

Ремонт на съответната права не беше юридически над 35 години и жителите от района излязоха на митинг , на който пристигна националният представител и пое персонален ангажимент, че в границите на 30 дни въпросът ще бъде решен и ще има определен реализатор за главния ремонт на пътя. Само 10 дни по-късно обещанието беше изпълнено .

„ За нас е без никакво значение това, че все още към момента нямаме кметове от „ Продължаваме Промяната “ по тези обитаеми места. От значение е само това да решаваме проблемите на хората, някой от които съществуващи от няколко десетилетия “, показа Бачийски.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР