След потребителите на Twitter сега и използващите платформите Facebook и

...
След потребителите на Twitter сега и използващите платформите Facebook и
Коментари Харесай

Остават ли безплатни Facebook и Insragram

След потребителите на Twitter в този момент и употребяващите платформите Фейсбук и Instagram на Meta ще могат да демонстрират наследник бадж като гаранция за достоверност и да разпространяват своите известия против към 10 $ на месец, съобщи Франс прес.

Това изобретение, показано от шефа на калифорнийската група Марк Зукърбърг, идва след съвсем 20 години отбрана на стопански модел, основаващ се на безвъзмездни услуги и реклама.

Абонатите на Meta Verified ще могат да удостоверяват своя акаунт във Фейсбук и Meta, предоставяйки формален документ за идентичност и по-късно да демонстрират „ наследник бадж " сигнализиращ, че са тези, за които се показват. Акаунтът им ще бъде добре предпазен против риск от кражба на идентичност с помощта на самодейно наблюдаване.

В случай на проблем клиентите ще могат да се извърнат непосредствено към чиновниците в отдела за обслужване на клиенти.

Техните известия, фотоси и видео материали също така ще са по-добре позиционирани от другите, появявайки се най-горе в резултатите от търсене, при мненията и рекомендациите.

Meta даде обещание също и нови креативен функционалности. Абонаментната услуга ще пусната на първо време в Австралия и Нова Зеландия тази седмица, а по-късно ще се предлага и в други страни отпред със Съединени американски щати. Тя ще коства 11,99 $ (11,22 евро) на месец за потребителите, които се абонират в интернет, и 14,99 $ за тези, употребяващи мобилни приложения (за да се компенсират комисионната, начислена от Apple и Гугъл върху разноските за смарт телефони и таблети).

Абонаментът не е наложителен и платформите ще останат безвъзмездни. Потребителите, които се интересуват от новата услуга, би трябвало да са навършили 18 години, а фирмите няма да имат достъп до този абонамент, въпреки „ Мета " да не изключва опцията да ги включи в бъдеще. Новата оферта е ориентирана на първо място към основателите на наличие.

Meta изясни пред Агенция Франс Прес, че е основала Meta Verified въз основа на получени поръчки от обещаващи основатели на наличие. Стратегията на Meta се вписва в подтекст, в който „ обичайните " обществени мрежи записват нарастване на потребителите си, а приходите им понижават.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР