След потъването на търговски кораб под флага на Гвинея-Бисау с

...
След потъването на търговски кораб под флага на Гвинея-Бисау с
Коментари Харесай

Търговският кораб потъна край бреговете на Анталия. загинаха 3 души

След потъването на търговски транспортен съд под флага на Гвинея-Бисау с 14 членове на екипажа на борда край крайбрежията на област Кумлука в турската средиземноморска провинция Анталия рано в сряда, трима души починаха, а други трима бяха ранени, до момента в който се търсеше другите членове на екипажа са в ход, съгласно последните известия в медиите.

Губернаторът на Анталия Ерсин Язъджъ разгласи, че след приемане на уведомление, че плаващият под непознат байрак търговски транспортен съд, наименуван „ Джо 2 “, е потопен край крайбрежията на Кумлуджа, екипи за търсене и избавяне от командването на бреговата защита са изпратени в района, където е станал случаят.

Yazıcı означи, че двама души от личния състав на кораба и 14 членове на екипажа са били избавени от морската повърхнина от хеликоптер на бреговата защита и откарани в държавната болница Finike.

При приемане на информация, че комерсиалният транспортен съд под флага на Гвинея-Бисау, който е бил изпратен от пристанище Искендерун до украинското пристанище Измаил, е потопен в намерено море на към 35 километра (22 мили) от Кумлука в 3:47 сутринта. локално време (12:47 ч. GMT), беше направено общо незабавно повикване до всички кораби в района.

След това към мястото на случая са изпратени една корвета на бреговата защита, седем катера на бреговата защита, два хеликоптера и аероплан на бреговата защита.

„ Операцията по търсене и избавяне за намиране на деветте изчезнали членове на екипажа е в ход, откакто беше открито, че на кораба е имало 14 членове на екипажа от сирийска народност “, се споделя в изказването, издадено от командването на бреговата защита.

„ Разследване е стартирано от Главната прокуратура на Кумлука по отношение на случая “, добави той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР