След последното издание на Като две капки вода, което спечели

...
След последното издание на Като две капки вода, което спечели
Коментари Харесай

Прецакаха Краси Радков заради Крисия

След последното издание на " Като две капки вода ", което завоюва Крисия, влизайки в обувките на дребния Майкъл Джексън, в обществените мрежи безусловно ври и кипи.

Въпреки старанието си да докара стъпките на световноизвестната звезда, Крисия по този начин и не убеди фенове и почитатели на хитовия формат за фалшификати, че заслужава първото място. Особено по-късно, което сподели Краси Радков, който пресъздаде брилянтно Тодор Колев.



" Направиха ѝ жестока мечешка услуга! Защо я бутат, това е подигравка с Краси Радков при такова осъществяване! ", гласи един от многочислените мнения във фейсбук страницата на музикалния формат.



" Това дете от доста похвали, го натъпкаха с едно подправено самочувствие, което ще му провали кариерата за в бъдеще. То не се оправя изобщо, тъпо, имаше малко гений, само че самочувствието го умъртви ", още по-остър е и този коментар.
Снимка: NOVA/Като две капки вода  Прецакаха Краси Радков поради Крисия

Всъщност от старта на юбилейния сезон на " Капките ", най-малко към този момент, почитателите се сплотяват към мнението, че точно 17-годишната разградчанка Крисия се показва най-слабо от тазгодишния звезден асортимент, написа уеб сайтът show.blitz.bg
Снимка: NOVA/Като две капки вода  Прецакаха Краси Радков поради Крисия

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР