След последния епизод на риалити предаването Ергенът“, в който Виктория

...
След последния епизод на риалити предаването Ергенът“, в който Виктория
Коментари Харесай

Хакнаха Instagram профилите на Виктория и Дениз: Инфлуенсърките останаха на сухо

След последния епизод на риалити предаването „ Ергенът “, в който Виктория доста се изложи с грубото си поведение към Александра, недоброжелатели очевидно са решили, че е време малко да си отмъстят на тези сякаш толкоз хитри дами. И Капитонова, и Дениз Хайрула се оплакаха в обществените мрежи, че профилите им са хакнати за незнаен интервал от време.

 Instagram

Виж още: " Тя се разсъни и когато се изправи... ": Виктор Стоянов с дълбоки мисли за любовта и живота

Рускинята незабавно си направи нов профил, в който изясни за всички почитатели, които се тормозят за нея, че това е краткотраен блок и всичко ще е наред: „ Когато един профил получава доста репортвания, робот краткотрайно го лимитира. Много пъти съм го виждала това нещо при други известни персони. Впоследствие всички съумяват да го възстановят, тъй че не е болежка за умиране “ – добави тя.

 Instagram

Виж още: Като 2 капки вода: Децата на известните българи, които са им одрали кожата

Профилът на Дениз също бе отстранен, само че към момента не се знае дали повода е същата. В своя Фейсбук профил тя заяви, че профилът ѝ в Instagram е краткотрайно стеснен и който желае може да я последва в профила, в който разпродава облеклата си, тъй като към този момент там ще бъда дейна. 

Виж още: Синя наслада: Риалити звезди, плеймейтки и фолк певици - в възторг поради купата на Левски

72 часа по-късно тя още веднъж пусна изказване във Фейсбук: „ Така, последно 20  - и страницата на бутика е спряна краткотрайно, тъй че ще си споделяме тук. Много занимателна игрa. Благодаря на моите почитатели, че ме забавляват и изненадват по този начин прелестно.

Изображение: https://www.facebook.com/deniz.hayrula.9, https://www.instagram.com/victoria_kapitonova.fen.page/, https://www.instagram.com/victoriakapitonovaaa_reserve/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР