След последните номинации във VIP Brother 2017, които се проведоха

...
След последните номинации във VIP Brother 2017, които се проведоха
Коментари Харесай

Шеф Петров, Тото и Дани Златков в битка за място на финала на VIP Brother

След последните номинации във VIP Brother 2017 , които се организираха по нов правилник, Шеф Петров, Дани Златков и Тото събраха максимален негативен избор и ще се борят за оставане в шоуто единствено на крачка от финала.
 

Съквартирантите дефинираха за най-достойни за успеха Дани Петканов, Александра, Маргарита и Джули, а Мегз уточни сама себе си в тази категория. Те, както и останалите Съквартиранти, които не събраха негативен избор, отиват непосредствено на огромните финали идната седмица. А в понеделник Къщата ще се раздели с двама от номинираните.
 


Как Съквартирантите реагираха на тежките думи, чути по собствен адрес и какво съставлява новата им задача на име " Малката Джулка " , ще разберем в дейли епизода на VIP Brother в четвъртък вечер от 21:00 ч. по NOVA.

Всички детайлности за Съквартирантите, настоящи вести и извънредни фрагменти от риалити шоуто може да откриете в и на формалната страница на. Целите епизоди на предаването може да гледате в, a най-интересните моменти да следите във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР