След последната среща на 27 май с инвеститори относно представянето

...
След последната среща на 27 май с инвеститори относно представянето
Коментари Харесай

United Group записва неотслабващ темп на печеливш растеж и трансформация

След последната среща на 27 май с вложители по отношение на представянето за миналото тримесечие, United Group обявава разулатати за 2020 година и първото тримесечие на 2021 година
Предвид забележителното развиване на компанията от началото на 2020 година, United Group – водещият снабдител на телекомуникационни и медийни услуги в Югоизточна Европа – уведомява заинтригуваните страни за своето мощно показване по отношение на стратегическите цели през този интервал.

 2020 година беше една от най-трансформиращите години в нашата история, а 2021 година наподобява също толкоз значима. Положителните трендове в оборота и EBITDA продължиха през цялата 2020 година и 2021 година Нашият постоянен напредък бе подсилен от основни придобивания, които откриха нови пазари за нас и които са в основата на продължителната лидерска позиция на United Group в района като снабдител на телекомуникационни и медийни услуги. Виждаме обилни благоприятни условия за напредък на всеки нов пазар, както и потребни взаимоотношения с останалата част от United Group.
Виктория Боклаг, изпълнителен шеф на United Group
Навлизането на United Group в Хърватия, България и Гърция усили изцяло покритието на пазара, обслужван от компанията, до почти 40 милиона души. Проформа приходите доста се усилиха, достигайки близо 2 милиарда годишно. В края на първото тримесечие услугите са нарастнали с повече от 120% спрямо година по-рано, равняващи се на близо 11 милиона.

Въпреки че по-голямата част от нарастванията са постигати през придобивания, компанията сполучливо осъществя и спомагателен напредък през този интервал. Това включва платена кабелна телевизия, телефония, мобилни мрежи и интернет, както и възходящ дял на пакетни услуги. Органичният напредък през миналата година е от изключително значение поради провокациите, подбудени от пандемията от COVID-19.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР