След посещението си в Русия (според него на почивка) и

...
След посещението си в Русия (според него на почивка) и
Коментари Харесай

Герхард Шрьодер като пощенски гълъб на Владимир Путин

След визитата си в Русия (според него „ на отмора ”) и „ частна среща ” с съветския президент, в петчасово изявление за Stern и RTL, обстойно отразено от международните медии, Шрьодер предлага излаз от газовата рецесия в Германия: „ Най-простото решение е да се пусне в употреба газопроводът „ Северен поток 2 “. С двата газопровода „ Северен поток “ няма да има проблем с доставките за немската промишленост и немските семейства ".

Коментирайки решението на федералното държавно управление, че е изключило тази алтернатива след съветската инвазия в Украйна, Шрьодер споделя: „ Ако не желаете да употребявате „ Северен поток 2 “, би трябвало да понесете следствията. И те ще бъдат големи ”. В този ред на мисли, някогашният канцлер даже предвижда обществени стълкновения, защото „ за доста хора, които се преценяват с всяка стотинка, ще е доста тежко ”.

Шрьодер непосредствено хвърля ръкавица към ръководещата коалиция в Германия с думите „ Не желая да съм на мястото на виновните “, предвиждайки „ обществено неодобрение на нова повърхност ”.

И пред немското...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР